Offerte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Neem contact op!

Ik lever maatwerk. Dat betekent dat projecten nooit hetzelfde zijn en er dus ook geen concrete tarieven aan klussen kunnen worden gekoppeld. Passen en meten conform de mogelijkheden voor alle partijen vind ik eerlijker. Ik werk op basis van een uurtarief, aangezien dat in mijn ervaring voor alle partijen het eerlijkst is. Ik spreek van tevoren met jou de scope af en geef daar een ureninschatting bij.

Je kunt hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Toch liever direct contact? Klik hier. Waar wacht je nog op?

Offerte aanvragen?

Elke klus is anders. Als je interesse hebt in een samenwerking kun je hier rechts een vrijblijvende offerte aanvragen.

Er is vaak heel veel mogelijk en ik ga graag met je in gesprek over het realiseren van jouw idee. Wil je wel even babbelen, maar nog niet direct een offerte? Neem dan via dit formulier contact met me op. Bellen kan natuurlijk ook op +316 465 71 385. Ik hoor graag van je!

    Ik ben een front-end developer uit Harderwijk, maar daar houdt de pret niet op. Ik heb een dusdanig brede interesse dat ik bijna alle takken die bij website ontwikkeling horen met veel plezier en kennis uitoefen.

    Harderwijk
    Nederland