Yava Design

Online en offline design

portfolio-image Alle projecten

Informatie

Yava levert online en offline design (workshops). In 2021 lanceerden Yava en ik een nieuw portfolio voor Yava Design. Hierop worden showcases geplaatst, contactformulieren beheerd en staan de aangeboden diensten. Yava leverde het ontwerp aan in verschillende fases, wat ik vervolgens omzette tot de website zoals die nu live staat. Deze website is voor Yava snel en gemakkelijk te beheren, wat de gebruiksvriendelijkheid zeer ten goede komt. Al met al een perfecte samenwerking met een mooi einderesultaat.

Technieken

Tijdens het bouwen van een nieuw portfolio voor Yava Design ben ik veel bezig geweest met het optimaliseren en schaalbaar maken van de website. Yava kan door een sterke WordPress integratie zelf content beheren en onbeperkt pagina’s aanmaken. Ook is de website helemaal SEO ready. Ik maak bij veel WordPress websites gebruik van een zelf gebouwde boilerplate (fundering) waar ik als het ware blokken voor bouw. Wil je een contactformulier? Ik maak een blok in jouw huisstijl. Wil je een mooie tabel? Een Slideshow? Een portfolio? Alles kan in blokjes. Zo kun je onbeperkt pagina’s blijven maken met al jouw responsive componenten. Over een jaar opeens een nieuw blokje nodig? Dan bouw ik dat er zo bij. Handig toch?

Vervolg

Vind jij Yava en mij ook zo’n topcombinatie? In de toekomst zullen we meerdere samenwerkingen aangaan waarbij Yava losgaat op design en ik me vooral ga richten op development. Wil je ook zo’n prachtige website of gewoon wat meer informatie? Neem dan even contact met me op.

Ik ben een front-end developer uit Harderwijk, maar daar houdt de pret niet op. Ik heb een dusdanig brede interesse dat ik bijna alle takken die bij website ontwikkeling horen met veel plezier en kennis uitoefen.

Harderwijk
Nederland