LossLess Group

IOT in de textiel industrie

portfolio-image Alle projecten

Informatie

Om een beeld te krijgen van wat LossLess Group doet, bij deze een citaat van hun website.

“We are a technology company that has created a track and trace system that transforms the way in which textiles are produced, used and disposed across a number of sectors, and which opens up new transactional strategies, such as leasing.”

Ze hebben een techniek ontwikkeld die het mogelijk maakt om textiel te tracken met een kleine, wasbare chip. LossLess Group gebruikt de data die deze chip verzend slim met bijbehorende hard -en software. Het bedrijf groeit op het moment bloedsnel en had dan ook een makkelijk te beheren en professioneel ogende website nodig. Ik heb deze in relatief korte tijd voor ze ontworpen en gebouwd.

website in harderwijk

Vervolg

De website voor LossLess Group staat intussen al geruime tijd live. Op het moment van schrijven werken we aan SEO optimalisatie en een social media strategie. LossLess Group was dusdanig tevreden met het geleverde werk dat er een vervolgklus uit is gekomen voor The Knighton Group. Daarover hier meer.

Ik ben een front-end developer uit Harderwijk, maar daar houdt de pret niet op. Ik heb een dusdanig brede interesse dat ik bijna alle takken die bij website ontwikkeling horen met veel plezier en kennis uitoefen.

Harderwijk
Nederland