Mona

Better for doctors. Better for patients

portfolio-image Alle projecten

Meet Mona

Mona heeft een op AI gebaseerde screening ontwikkeld waarmee diabetic retinopathy, de voornaamste reden voor blindheid in volwassenen, in een vroeg stadium ontdekt kan worden. Deze technologie is een grote stap vooruit in het voorkomen van blindheid en verdient dan ook een prachtige website als voetstuk.

Techniek

In samenwerking met The Pack is mona.health tot stand gekomen. Op technisch gebied heeft deze website een tal van interessante functionaliteiten. Zo doet de website tijdens het lezen van de hoofdpagina voorkomen alsof de gebruiker een vorm van diabetic retinopathy heeft. Content wordt donker, wazig en er verschijnen vlekken in het zicht van de lezer. Rond de muis zit een vergrootglas waarmee delen van de content uitgelicht kunnen worden. Uiteraard kan deze functionaliteit helemaal uitgeschakeld worden om zonder problemen de website door te lopen.

Afronding

Technisch was het digitaal simuleren van een vorm van blindheid een flinke uitdaging, zeker om dit op alle browsers en apparaten goed te laten werken. Ik ben zeer trots op het eindresultaat en vertrouw erop dat mona.health bij veel mensen door doet dringen hoe belangrijk de techniek van Mona is.

Vervolg

Heb je ook interesse in zo’n topwebsite van The Pack en mij? Neem dan vooral even contact op, want we maken graag een nieuwe website voor je!

Ik ben een front-end developer uit Harderwijk, maar daar houdt de pret niet op. Ik heb een dusdanig brede interesse dat ik bijna alle takken die bij website ontwikkeling horen met veel plezier en kennis uitoefen.

Harderwijk
Nederland