TESS

The experience superstar

portfolio-image Alle projecten

Informatie

Tess, ofwel The Experience Super Star, is een platform dat ik in de loop van 2020 samen met Spirit Hospitality Services heb ontwikkeld. De gedachte hierachter was om voor de opdrachtgevers van Spirit een digitaal waarderapport op te stellen gebaseerd op een logboek van incidenten en observaties. Dit platform bestaat uit een duidelijke voor -en achterkant die naadloos met elkaar samenwerken. Dit zijn een app en een dashboard voor Tess. Hiervoor heb ik mijn eigen API geschreven. Het hele systeem is gebouwd met behulp van VueJS, Nova en Laravel. Ik heb ook het ontwerp gemaakt voor dit platform.

website in harderwijk

De app

De App van Tess wordt door de medewerkers van Spirit gebruikt. Zij vullen de hele dag een digitaal logboek in met informatie over gesprekken met klanten, observaties of incidenten. Ook biedt Tess een to do lijst aan en herinnert het de gebruiker aan het terugkoppelen op eerder gelogde incidenten.

Het dashboard

Het dashboard is de achterkant van dit systeem en kan door supervisors en klanten worden ingezien. Er kan per klant en datum worden gefilterd om relevante informatie binnen te halen. Ook toon ik grafieken om de verhouding tussen incidenten en observaties weer te geven. Het dashboard maakt het voor de gebruiker inzichtelijk wat de stand van zaken binnen zijn of haar bedrijf is. Tess wordt al door meerdere grote bedrijven in Nederland gebruikt.

Ik ben een front-end developer uit Harderwijk, maar daar houdt de pret niet op. Ik heb een dusdanig brede interesse dat ik bijna alle takken die bij website ontwikkeling horen met veel plezier en kennis uitoefen.

Harderwijk
Nederland