Portfolio

Eerder werk

Een selectie uit mijn portfolio

In de loop van de jaren heb ik tientallen leuke projecten gedraaid. Ik laat je graag een selectie van noemenswaardige klussen uit mijn portfolio zien. Klik op een van de blokken hieronder voor meer informatie. Heb je vooral interesse in wat de ontwikkeling van een website bij mij kost? Vraag dan een offerte aan. Meteen contact opnemen kan natuurlijk ook!

Triangle Film

Triangle Film

Meer informatie
Scalables

Scalables

Meer informatie
Mona

Mona

Meer informatie
Saasmore

Saasmore

Meer informatie
Yava Design

Yava Design

Meer informatie
TESS

TESS

Meer informatie
The Knighton Group

The Knighton Group

Meer informatie
Magnuss Music

Magnuss Music

Meer informatie
Opera op de Lelie

Opera op de Lelie

Meer informatie
Rowstudio

Rowstudio

Meer informatie
The Health Expert

The Health Expert

Meer informatie
De Laatste Hendrik

De Laatste Hendrik

Meer informatie
LossLess Group

LossLess Group

Meer informatie

Ik ben een front-end developer uit Harderwijk, maar daar houdt de pret niet op. Ik heb een dusdanig brede interesse dat ik bijna alle takken die bij website ontwikkeling horen met veel plezier en kennis uitoefen.

Harderwijk
Nederland