Een nieuwe website voor €999,-

Is jouw website toe aan vernieuwing of heb je uberhaupt nog geen website? Dit is het perfecte moment om er een te laten maken. Ik bied tussen 27 september en 27 november 2021 namelijk een nieuwe website voor €999,- (ex. btw) aan. Geen addertjes onder het gras, want je krijgt nog steeds dezelfde hoogwaardige kwaliteit als altijd. Ik bouw een prachtige website voor je in WordPress waarmee je onbeperkt pagina’s aan kunt maken. Deze website wordt helemaal in jouw huisstijl opgezet en is dan ook volledig uniek.

Net een blokkendoos

In WordPress bouw ik over het algemeen zogenaamde ‘blokken’. Dit kan bijvoorbeeld een tekstblok zijn, een gallerij met afbeeldingen of een instagram feed. Wil je graag een nieuwe pagina aanmaken? Dan kies je een paar van de door mij ontworpen blokken, vul je de content en je hebt een mooie nieuwe pagina in een paar minuten. Bij deze aanbieding maak ik maar liefst acht unieke blokken voor je, zodat geen pagina er hetzelfde uit hoeft te zien!

Perfect vindbaar

Wat heb je aan een prachtige website als niemand hem kan vinden? Ik zorg dat je zo goed mogelijk gevonden kan worden op Google. Wil je vervolgens nog een social media strategy opzetten of extra aandacht besteden aan jouw SEO? Dan kan ik dat (samen met Yava) voor je regelen. Straks kent iedereen jouw brand!

Een jaar lang gratis hosting

Om optimale uptime te kunnen garanderen en snel nieuwe ontwikkelingen naar de website te kunnen doorvoeren host ik een jaar lang gratis jouw website. Ook maak ik dagelijks een backup van jouw content, zodat je niets kwijt raakt. Wil je liever zelf hosten of iets anders regelen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Liever een webshop?

Ik heb in de afgelopen jaren tientallen succesvolle webshops opgezet en zou hetzelfde ook heel graag voor jou doen. Een webshop bouwen is iets meer werk dan een enkel informatieve website opzetten, dus die vallen dan ook niet onder deze actie. Gelukkig hoeft ook het bouwen van een webshop niet de bank te breken, dus neem vooral even contact met me op. Dan komen we er vast wel uit!

Vragen?

Een heel artikel schrijven over wat er allemaal wel niet kan met jouw website is heel leuk en aardig, maar er even over kletsen beantwoordt vaak veel meer vragen. Neem even contact op of bel me op +31 6 465 71 385.

Ik ben een front-end developer uit Harderwijk, maar daar houdt de pret niet op. Ik heb een dusdanig brede interesse dat ik bijna alle takken die bij website ontwikkeling horen met veel plezier en kennis uitoefen.

Harderwijk
Nederland